• Call : 0885 02 91 91
29апр.
2015
0

КАК ДЕТЕТО ВИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЛУША

СИСТЕМА ЗА ПОВЕДЕНЧЕСКО МОДЕЛИРАНЕ

Ако сте родители и понякога се чувствате безсилни или дори отчаяни в опитите си да дисциплинирате децата си, тази Система е точно за Вас. Да, чувството ни е познато – когато се опитваме да изискваме нещо от децата си и да налагаме правила, често те придобиват мистериозна глухота или дори се стига до открит „сблъсък“. Оправянето на стаята, сутрешното „мотаене”, изпълняването на учебни задължения, спазването на часа за лягане и още много други, се превръщат в арена за „семейни войни“.

Как да накараме детето си да изпълнява нашите изисквания, без  да повтаряме до безкрай едно и също нещо? Ако не ни чува, да го наказваме ли или не? Ами ако не го наказваме, няма ли да го разглезим? Какви алтернативи имаме? Възможно ли е да научим детето си да изпълнява своите задължения, без да използваме принуда и наказания? Прекалено строги ли сме или сме прекалено отстъпчиви? Задавали ли сте си тези въпроси? А случвало ли се е да сте на две противоположни мнения с половинката си относно методите ви на възпитание? И как ви кара да се чувствате това?

„Как детето ни да започне да слуша или Система за поведенческо моделиране“ дава отговори на тези въпроси. Това е практически насочен психологически инструмент, който може да започнете да прилагате веднага. Системата дава резултати от първия ден на прилагането й, при нея няма конфронтация, няма наказания. Тя е отлична алтернатива на традиционните вредни възпитателни методи, какъвто е например физическото наказание. Това я прави уникална на пазара.

Предлаганата Система за поведенческо моделиране предоставя безконфликтен начин да постигнете желано поведение при детето, като осигурява неговото съдействие. Детето ви вече ще си оправя стаята без да се налага да го молите, увещавате, без да четете лекции, да го преследвате и да напомняте. Или пък ще спазва часа за лягане. Или ще си мие самичко ръцете и зъбките. Или… списъкът е безкраен. Не се налага да „воювате“ с него /нито с половинката си за това кой е правилния начин и кой бърка във възпитанието/. Освен това учи детето само да взема решения за поведението си и да понася последствията – а това е важно лидерско качество.

Ще се учудите колко проста за прилагане и същевременно ефективна е системата! Тя работи! Опитайте!

Основни нейни предимства са:

Не се налага да използвате принуда.
Не се налага да „воювате“ с детето /нито с половиката си за това кой бърка във възпитанието/.
Детето се научава само да взема решения за поведението си и да понася последствията.
Не се изисква много време за прилагането й – след като направите началните договорки с детето, само се наслаждавайте на резултатите.
Детето сътрудничи, а на родителя не се налага да повтаря, напомня, вика и наказва.
Улеснява родителите да са последователни, което е задължително условие за дисциплиниране на децата.
Позволява да се наблюдава кристално ясно напредъка на детето.

 

СТЪПКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ:

1. Решете какво искате да промените или постигнете в поведението на детето си.
2. Формулирайте и договорете с него.
3. Залепвайте стикер в съответното квадратче на таблото всеки ден, в който желаното поведение е налице.
4. Наслаждавайте се на резултатите, като не забравяте периодично да награждавате детето, ако е събрало нужния брой стикери.

ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОЧЕТЕТЕ ПРИЛОЖЕНАТА КНИЖКА-РЪКОВОДСТВО!

 

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:

 

Табла с месечни таблици за 3 месеца.
Стикери, достатъчни за период от 3 месеца.
Книжка-ръководство: „Някои тънкости и правила, които е задължително да знаете, когато прилагате системата.“ Практически ориентирана, само 12 страници!
Магнити за закрепване.

 

Системата е подходяща за деца над 4 години /включително и за деца с поведенчески проблеми/.
Всеки клиент, закупил системата, има възможност да зададе въпрос, свързан с прилагането й чрез формата за контакти. Отговорите дават квалифицирани психолози и психотерапевти.
 
ЦЕНА: 19.90 лв.

110 % Гаранция за ефективност!

Ние гарантираме, че продукта, който предлагаме е ефективен. Тъй като това е един психологически инструмент, ефективността му зависи от правилното му прилагане. В случай, че не сте доволни от резултата , постигнат със Системата за поведенческо моделиране, екипът на „Възпиталник“ Ви осигурява възможност за безплатна професионална консултация по отношение приложението й . За целта опишете чрез Формата за контакти възрастта на детето, поведенията, които сте се опитали да моделирате и какви трудности сте срещнали. Така ще можем да потърсим и открием заедно причините.

Ако въпреки това ефекта от „Системата“ за поведенческо моделиране не отговаря на описания в сайта, можете да я върнете БЕЗПЛАТНО в срок от 60 дни след закупуването й, а НИЕ ЩЕ ВИ ВЪЗСТАНОВИМ 110 % ОТ СТОЙНОСТТА НА ПРОДУКТА!