• Call : 0885 02 91 91
03Дек.
2014
0

Как да си създадем коледно настроение

Christmas-Day-2012-GiftsС идването на месец декември, настъпва и коледното настроение. Този месец от годината има най-много празници и това е повод за срещи с роднини, любими хора, повече свободно време и много подаръци. Можем да прекараме много прекрасни мигове около празниците, стига да си създадем коледно настроение и да се отдадем на емоциите. Няма смисъл да се депресирате, защото навън е студено и мрачно, нито да се ядосвате за нещо. Опитайте се да направите обстановката по-весела и се отдайте на коледното настроение. Как да си създадем коледно настроение?
Пуснете си коледни песни. Има много коледни песни, за които дори не подозирате, че съществуват. Не си мислете, че коледната музика се ограничава до няколко до болка познати песни, които ни се натрапват всяка година. Всъщност има чудесни коледни песни, които изобщо не са толкова комерсиални. Освен това музиката наистина създава настроение. Направете си компилация с любими песни, които да вкарат коледния дух в дома ви.

Сложете украса. Защо не сложите коледните украси вече? Старата украса ви е омръзнала? Купете нови гирлянди и играчки, сложете елхата и ще видите колко бързо ще дойде настроението ви. Недейте да се захващате с тази задача, ако сте изморени или ядосани. Отделете специално време и го направете като ритуал. Наслаждавайте се на украсяването, можете да викнете приятел/ка или гаджето ви, за да помага.
Изпечете си коледни сладки. Готвенето може да съКоледни сладкиздаде уют. Намерете рецепта за коледни сладки или просто забъркайте любимия си сладкиш. Не забравяйте ароматната канела, която е задължителна съставка в коледните сладкиши.
Пригответе подаръци и коледни картички. Можете да се подготвите от по-рано с всички подаръци и картички, които ще подарите на близките и роднините. Не е нужно да купувате всичко, можете да изработите подаръците. Така те ще бъдат още по-ценни и незабравими. Започнете от сега, за да имате време до Коледа.
Обличайте се с пуловери, високи дебели чорапи и вълнени шапки. Извадете от гардероба и най-дебелите си дрехи. Пуловерите и другите плетива създават усещане за топлина, уют и настроение. Обличайте се по-често в цветовете на Коледа: зелено, червено, златисто и сребристо.
Коледни мотиви и на телефона. Винаги можете да промените малко визията на телефона си като изберете коледен тапет. Сменете и мелодията, за да създадете още повече настроение. Купете си ново калъфче с коледни мотиви.

ИЗТОЧНИК: http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/45433-kak-da-si-sazdadem-koledno-nastroenie/