• Call : 0885 02 91 91

     Образователен център АНТАНА организира курсове по математика за 2, 3 и 4 клас. Курсовете  са насочени към усвояването на допълнителен материал с цел установяване има ли детето интерес към състезателната математика. Основното предизвикателство за нас е децата да бъдат подготвени за първия си тежък изпит – прием в СМГ след 5-ти клас. За целта работим с професионалисти – действащи, известни преподаватели от Софийска Математическа Гимназия. Така децата получават качествено образование и е  повече от отлично решение за подготовка на Вашето дете. 

     Ако се чудите дали детето ви да посещава частни уроци или курсове по математика, то ние ще и позволим да споделим нашето мнение. А то е, че наистина добрите учители по математика не могат да бъдат ангажирани за частни уроци. Те са много търсени заради познанията им и отличния подход към учениците, затова са заети с разпространяване на знания в по-големи групи в курсове и школи, а не с индивидуални ученици.

     В Образователен център АНТАНА наше огромно предимство е, че групите в курсовете по математика са малки – максимум 12 деца (за разлика от курсовете по математика  в СМГ, където броя на децата достига 30), както и че  курса се провежда в Борово и децата от кварталите Борово, Бъкстон, Красно село Лагера, Манастирски ливади могат да посещават курса по математика сами.

     Курса се провежда в сградата на Образователен център АНТАНА, гр. София, кв. Борово, блок 223, на гърба на вход А, зад Топлофикация и 34 училище, в блока на Фантастико, срещу 20 поликлиника на бул. Стефан Тошев.

Телефон за информация и записвания 0888 86 30 88 – Илиян Атанасов