• Call : 0885 02 91 91

    Галерия – дейности и активности в лятна занималня АНТАНА  

Образователен център Антана”  Ви кани да включите децата си в тазгодишната детска академия за лято 2019 ” С карта, компас и лупа към приятелство и знания”.

     Дайте им възможност да изживеят едно незабравимо лятно приключение сред уютна обстановка, излети в природата, запознаване с  градските забележителности, под ръководството и със специалното отношение на квалифицирани и мотивирани преподаватели.
Нашите Арт ателиета са включени в ежедневните занимания с децата. Ние с радост ще открием и развием творческия потенциал на всяко дете, като с подходящи средства и методи му предоставим възможност да се изявява и развива.
Надграждането на знания у децата, е основен приоритет за нашите специалисти с години опит и доказани умения. В спокойна и предразполагаща учебна среда те обучават и възпитават децата, като се съобразяват с индивидуалните им потребности и възможности. В дневните занимания са предвидени също тестове, и упражнения, занимания по интереси, забавна логика и математика, интелектуални игри, провокиращи въображението и мисленето, игри за позитивно общуване, доверие и отговорност. Ще бъдат провеждани беседи с децата по теми като етика, kids-vitamin-n-deficient-nature-ftrвзаимоотношения, актуални проблеми, здравни беседи и др.

     Всяка седмица се провежда и еднодневна екскурзия с образователна и развлекателна програма. Пътуванията включват дестинации като Дендрариумът и парк „Витоша“, Пчарево, Бистрица, Драгалевски манастир и Банкя, Люлин и Плана планина, екоферми и конни бази в раойна на София.
По време на полудневни екскурзии децата ще посетят и обогатят своите знания в най-интересните археологически обекти, музеи и галерии в града.
Сnециално място сме отделили на спортното  възпитание и образование на малките ни приятели. Специалисти от различни спортни направления ще запознаят и привлекат децата  към плуване, футбол, баскетбол, бойни изкуства, гимнастика и др.
Всекидневно родителите ще бъдат информирани за учебния процес, заниманията и организацията на деня в детската лятна академия. Ще  получават също и информация от педагозите за поведението на децата, интереса и способностите им към определена наука/изкуство/спорт, социалната им адаптация към средата и другите деца.
Родителите  ще бъдат запознавани със седмичното здравословно меню с предвидени три вида хранения – закуска, топъл обяд и следобедна закуска.
Ние от образователен център „Антана“ предлагаме едно по-различно място, където децата наистина се чувстват специални, сигурни и обичани, а Вие, отговорните и заинтерeсовани родители – спокойни и щастливи.
Вашите деца са и наши деца!

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШАТА ГАЛЕРИЯ С ДЕЙНОСТИ И АКТИВНОСТИ